top of page

Antoine THEUNISSEN

Harpiste
(Limburg, Pays-Bas)

Image-empty-state.png

Coordonnées

pngwing.com.png

+31 6 443 457 23

info@harpnomad .com

facebook-770688_1920.png
kisspng-web-page-world-wide-web-website-

Antoine Theunissen : “Ik voeg meer kleur toe door de harp op creatieve manieren te gebruiken met acrobatiek, theater en levensdromen. Door de jaren heen ben ik veel naar festivals geweest, als artiest, om workshops te geven en ook als deelnemer. Door mijn autisme kwam ik veel problemen tegen: met de voorbereiding van de reis, maar ook tijdens de festivals. Vaak kwamen mijn verwachtingen niet overeen met de realiteit en de cultuur ter plekke. Nu heb ik mensen om me heen gevonden die mij steunen als kunstenaar, met mijn visie en mijn ambities. Ze begeleiden mij om mijn dromen met mijn stichting te verwezenlijken " En mijn team van helpers is nu goed aan het groeien.

Stichting Harp Nomad Circus:
Harp Nomad Circus geeft harplessen, eenwielerlessen en harpconcerten. Ook doen we optredens met muzikaal harpcircus. Wij zijn gevestigd in Sittard maar zijn actief in heel Zuid-Limburg. Graag dragen wij ons enthousiasme voor de harp en de eenwieler over om jongeren te helpen met hun talentontwikkeling. Wij hebben een eigen leslokaal in Sittard, maar we komen ook graag naar scholen of buurtactiviteiten en bij mensen thuis over de vloer. Of boek een van onze Workshops als uitje voor vrienden, teambuilding, of verjaardagsfeestje.

Wij bieden harplessen en harpen te huur aan. Samen met jou bouwen wij jouw nieuwe harp. Het is onze missie om harpen betaalbaarder en toegankelijker te maken. We willen iedereen die harp wil spelen de mogelijkheid bieden om dat te doen. De harp klinkt het mooiste in de natuur. Vooral op die magische momenten waarop de wind de snaren raakt alsof het God zelf is die de harp aanraakt. Dit geeft een gevoel van vrede en verwondering en laat ons ook meer het landschap waarin wij leven waarderen. Naast dat de harp ons helpt om meer met onszelf te verbinden, nodigt de harp ons ook uit om verbinding te maken met de natuur en er om er zorg voor te dragen.
Wat betreft onze instrumentenbouw proberen we zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Vaak krijgen we hout van meubelmakers van goede kwaliteit in handen. Voor Harpen voor kinderen jonger dan 6 jaar gebruiken we PVC afkomstig van een bouwwerf.

bottom of page